Thuisvoetbalchallenge

Tot en met 26 april is er in Nederland geen voetbal mogelijk vanwege het Coronavirus. Dat is ontzettend balen, maar ook heel erg logisch! Onze gezondheid is het allerbelangrijkste. Als vereniging vinden wij het superbelangrijk om verdere verspreiding tegen te gaan, vandaar dat wij het advies van de KNVB volgen.

Wij vinden het ook belangrijk dat al onze leden in beweging blijven gedurende deze periode. Beweging is namelijk ontzettend goed voor onze gezondheid. Alleen hoe doen we dat in het voetbal, terwijl er tot en met 6 april geen activiteiten meer mogen plaatsvinden?

Nou, door met z’n allen elke week de Thuisvoetbal Challenge te doen! Iedere week staat er een andere challenge op het programma en deze challenge doe je gewoon thuis om in beweging te blijven, jouw voetbal-skills te ontwikkelen en omdat het gewoon hartstikke leuk is!

Hoe werkt de Thuisvoetbal Challenge?

• Oefen allemaal iedere dag de challenge die op het programma staat en laat dit filmen aan het eind van de week.
  • Stuur jouw filmpje door naar 06-15113949 en deze wordt dan weer op deze site gezet en gedeeld via Facebook.

Heel veel plezier en succes allemaal! Wij zien graag jullie filmpjes tegemoet!

__________________________________________________________________________________________________________________________

Challenge week 1

Challenge week 2