Scheidsrechter

G. van Brakel

Onbekend

Opstelling

Het 3e heeft zaterdag met een zeer sterke eerste helft Tricht 4 weten te verslaan. Na een vroege goal kregen we toch een twee kansen tegen die gelukkig naast en gepakt werden door een uitstekend keepende Martijn Schalk. Na circa 10 minuten waren we op elkaar ingespeeld (aantal spelers op een andere positie) en legden we zo Tricht onze wil op en werd er de een na de andere mooie kans gecreeërd door goed veldspel. We gingen met 4-0 de rust en en wilde deze lijn doortrekken. Toch door wat concentratieverlies kreeg Tricht wat kansjes maar echt gevaarlijk zijn ze niet meer geworden. Een erg sterke wedstrijd van onze kant waarbij we erg goed voetbal hebben laten zien.