Competitie

Mannen zaterdag, 5, 5e klasse 16

6 december 2014

Onbekend

De All Stars hebben gisteren met dubbele cijfers gewonnen. Hekkensluiter Lekvogels 4 werd met maarliefst 11 - 1 huiswaarts gestuurd. Vanaf de eerste minuut was eigenlijk al duidelijk dat het een zeer éénzijdig duel zou gaan worden. De All Stars waren oppermachtig en het regende kansen. Doordat hiermee met momenten zeer onzorgvuldig werd omgegaan was het bij rust 'slechts' 4 - 1. De jubilerende Theo Horden opende de score via een strafschop. Waarna ook André Hoencamp, Erik van Zee en Patrick de Ridder het net vonden. Doordat tussendoor ook de bezoekers hun enige kans verzilverden stond het bij rust dus 4 - 1. Direct na de thee was het Patrick de Ridder die zijn tweede van de middag binnenschoot. Een opmaat voor meer goals. Dit duurde uiteindelijk tot twintig minuten voor tijd. Maar dit laatste deel van het duel scoorden de All Stars er zo lustig op los dat de dubbele cijfers zelfs gehaald werden. Patrick de Ridder (2x), Arjan Bovenschen, Martin Bogerd, André Hoencamp en Theo Horden zorgden ervoor dat de teller pas stopte bij 11 - 1. Door deze (monster)zege stijgen de All Stars naar de vierde plaats.