Wedstrijd om gauw te vergeten !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wedstrijd om gauw te vergeten !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ST Vuren/Herovina VR1

0 - 2

Asperen VR1

Competitie

4e klasse 844

Datum

13 november 2021 11:00

Scheidsrechter

J. Koman

Accommodatie

Sportpark De Kol
Zworrelstraat 75
4171AH
HERWIJNEN
tel. 0418-581528

Opstelling Asperen VR1

13-11-2021

 

ST Vuren / Herovina VR1 - Asperen VR1

 

Lieve lezers, Hier is uw Razende Reporter weer.

Ik zal u een verhaal vertellen over de carrière van talentvolle voetballers. Dat begint natuurlijk bij het flik vlooien van de ouders, eerst groeit er iets tussen hen daarna groeit er iets in hen en na 5 jaar besluit de spruit dat hij of zij willen gaan voetballen…. Daar sta je dan, als een goed ouder betaamt sta je klaar voor je kind die ooit hoopt in het Nederlands elftal te spelen. Nog onwetend kom je erachter dat de wedstrijden bij de aller kleinsten wel erg vroeg beginnen en de kans bestaat dat je midden in de nacht op mag staan omdat er een verre uitwedstrijd voor de boeg staat. Natuurlijk vraag je eens voorzichtig om je heen of dit normaal is, en krijg je een hoopgevend antwoord dat naarmate de kinderen ouder worden er ook later wordt gespeeld. Per slot van rekening speelt het 1e elftal toch lekker in de middag rond een uurtje of 3. Met deze gedachte voor de boeg zullen de jaren wel snel voorbij vliegen, zodat je niet meer zo vroeg op hoeft.

Nou lieve lezers, ik heb nieuws voor u, NIET bij Asperen.

Een of andere …..censuur…. heeft besloten dat de wedstrijd van vandaag om 11:00 gespeeld dient te worden. Aangezien dit elftal uit echte Prinsesjes bestaat kunt u zich wellicht voorstellen wat er zich allemaal op deze ochtend afspeelt. Ten eerste moeten ze al om 9:30 aanwezig zijn, wat ze al onzin vinden want in een kwartiertje kunnen zij zich wel omkleden en warmlopen voordat de wedstrijd begint.. ten 2e moeten zij al midden in de nacht opstaan, want ja er moet gedoucht worden, de wallen moeten worden weggewerkt, de haren uit de klit gehaald worden en niet te vergeten moet er her en der nog gepoederd worden. Als ze dan uiteindelijk op het voetbalveld verschijnen, krijgt de begeleiding het ook nog een keer extra voor hun kiezen.

Heeft de tegenstander wel kunstgras en zijn de kleedkamers wel verwarmd, krijgen we nog broodjes zalm in de rust en meer van dat….

Nou lieve lezers de toon is gezet en als iedereen verschenen is op het veld is het dan ook een drukte van jewelste. De begeleiding kijken elkaar eens aan en schudden hun hoofd, als dan ook nog blijkt dat er op het 2e veld gespeeld moet gaan worden en dat de HOOFD COACH in geen velden of wegen te bekennen is, gaan de Prinsesjes bekant aan het muiten….

Gelukkig begrijpt onze tegenstander de frustratie en doen zij er alles aan om de wedstrijd toch nog op het hoofdveld te spelen. Als dan blijkt dat dit gelukt is wordt het binnen het team een stukje rustiger…

Gelukkig is er bij Asperen al een wedstrijd bespreking geweest zodat onze paardestaarten precies weten waar zij zich op het veld dienen op te stellen. Asperen mag aftrappen en vuurt binnen 30 seconde al een schot op het doel af waar de keeper nog maar net met de lange nagels bij kan en de 1e corner een feit is. Het massaal toegestroomde publiek gaat er eens lekker voor zitten op de tribune en verheugen zich op deze wedstrijd. Dat de wedstrijd net als het weer om zou slaan konden ze op dat moment nog niet weten. De eerste 20 minuten laten de Prinsesjes nog zien dat combinatie spel tegen deze tegenstander het beste resultaat kan opleveren maar daarna zakt het spel weg tot een bedenkelijk nivo, ligt dit aan de tegenstander of heeft de wedstrijd van dinsdag avond nog te veel papbenen in het team. Er zit dus niets anders op dan hard werken als de techniek het laat afweten. Met knokken wordt er dan toch uiteindelijk het doel gevonden. Na hotseknots voetbal beland de bal bij Sydney die Nadine van achteruit ziet opstomen, zij speelt hem dan ook naar Nadine die zoals het er naar uitziet de bal te ver van haar voet laat springen. Maar met die lange stelten van haar weet Nadine toch nog de bal met buitenkantje rechts over de keeper te lobben en de 0-1 voorsprong is een feit. Het team leeft weer even op en er wordt weer gecombineerd. Benthe die Sanne wegstuurt en die geeft hem vervolgens strak voor zodat Charlene de tussenstand kan verdubbelen. Ondanks dat er bij de tegenstander een erg goeie keeper op het doel staat die lastig te passeren is heeft het team moeite om het spel naar hun hand te zetten en de voorsprong uit te bouwen. Als dan de welverdiende rust is aangebroken en de wissels zijn doorgevoerd hopen we met zijn alle dat het vertoonde spel en tempo een tandje omhoog gaat. Maar niets is minder waar…..Combineren wordt al een uitdaging op zich, ballen over 2 meter zijn of te hard of te zacht gespeeld. Dan is daar ook nog regelmatig een tegenstander die denkt in de weg te moeten lopen. Dat maakt het er allemaal niet eenvoudiger op…

Ja lieve lezers de 2e helft is er een om gauw te vergeten, maar gelukkig worden de punten meegenomen en blijft de strijd om het kampioenschap gaan tussen HSSC en Asperen..

 

Volgende week staat er een thuiswedstrijd op het programma tegen Nivo Sparta

Komt allen…..

 

Lieve lezers wederom een verslag van uw Razende Reporter, tot zaterdag.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!