Wederom 3 punten voor de Vrouwen-1

Wederom 3 punten voor de Vrouwen-1

Asperen VR1

7 - 1

Nivo Sparta VR1

Assist: Marit Warsen
30'
Keeper (e.d.)
46'
51'
Assist: Marit Warsen
60'
nummer 6 (penalty)
71'

Competitie

4e klasse 844

Datum

20 november 2021 12:30

Scheidsrechter

R. Keuken

Accommodatie

Sportpark Asperen
Leerdamseweg 39
4147BM
ASPEREN
tel. 0345-613687

Opstelling

20-11-2021

 

Asperen VR1 – Nivo Sparta VR1

 

Lieve lezers, Hier is uw Razende Reporter weer. Hij heeft er zin in vandaag, hij is al ruim voor de wekker af gaat wakker en moet een plan bedenken hoe hij een goed wedstrijd verslag kan maken van een wedstrijd waar strenge Corona regels zijn. Met de huidige Corona regels mogen er geen toeschouwers op het terrein aanwezig zijn en moet je dus wat verzinnen om een goed beeld van de wedstrijd te krijgen. De avond van te voren heeft uw reporter een prachtige locatie gevonden om een gedetailleerde verslag te kunnen leggen. U denkt waarschijnlijk gewoon achter het doel op de Leerdamse weg of vanuit het zolder kamertje van een oud voorzitter, maar nee uw reporter heeft een boom gevonden vanwaar hij een schitterend overzicht op het veld heeft en hij elke situatie kan beschrijven. Zo ziet hij bijvoorbeeld dat iedereen die het terrein betreed zijn Corona check app moet laten zien en bij goedkeuring van de strenge controleur mag hij het terrein op. De Hoofdcoach van het team waar nu verslag van wordt gelegd mag het terrein niet op omdat hij zijn telefoon vergeten is, dat wordt dus hard fietsen naar huis om dat ding op te halen.

Als dan eindelijk iedereen aanwezig is en de wedstrijd bespreking heeft plaats gevonden worden er door beide team een warming-up uitgevoerd waarna de scheidsrechter de toss heeft uitgevoerd met de aanvoerders en Nivo Sparta mag aftrappen. Zoals gezegd geen publiek vandaag dus ligt er een enorme druk op de vlaggert van het team. Hij moet niet alleen met het vlaggetje zwaaien maar hij moet ook nog eens het score bord bijhouden en natuurlijk via de Live-Blog de afwezige toeschouwers voorzien van informatie.. Best wel druk in zijn eentje.

Maar goed de wedstrijd wordt aangevangen en Asperen zet gelijk de tegenstander onder druk, dit resulteert al gelijk in de 1e corner van de wedstrijd die door de Nivo Girls wordt afgeslagen, maar Marit onderschept de afgeslagen bal en ziet Benthe vrij staan buiten de 16 meter, Benthe bedenkt zich niet en haalt verwoestend uit en de bal gaat over de grabbelende keeper heen het doel in, iedereen wild enthousiast natuurlijk want Benthe scoort niet zo vaak..

Nivo Sparta laat zich door dit vroege tegendoelpunt niet uit het veld slaan en bijten flink van zich af, ze zijn regelmatig net iets eerder bij de bal waardoor Asperen moeite heeft om dichter bij het doel te komen. Als dan nog blijkt dat Cynthia waarschijnlijk nieuwe schoenen heeft en ze vergeten is de dozen er af te halen, wordt scoren natuurlijk niet vanzelf sprekend. Maar als minuut 30 aanbreekt en Wietske eens bedenkt om de bal niet strak voor te geven maar via een hoge omweg, dan komt deze bal vanuit de lucht vallen en kan Cynthia niet anders dan het voetje er tegenaan te zetten en de score te verdubbelen 2 – 0. Het is duidelijk Cynthia heeft het op haar heupen vandaag, maar dat is nog geen garantie voor doelpunten. Dat blijkt maar weer eens als Cynthia de bal ergens op eigen helft aangespeeld krijgen en onderweg gaat naar het doel van de tegenstander, dat houd in dat het nog een lange weg te gaan is. Tja dan ga je onderweg nadenken en dat is niet handig. Zo denkt zij bijvoorbeeld, wat ze zal gaan eten vanavond en of ze morgen gaat uitslapen, is het slim om de kerstboom alvast op te zetten of toch niet, als ze dan inmiddels het 16 meter gebied genaderd is schrikt ze wakker uit haar overpeinzing en raakt ze in paniek, wat nu. Waar is de tegenstander, wat ben ik moe, komt de keeper uit of niet. Dus ze besluit te schieten en komt er achter dat ze niet helemaal goed opgelet heeft en waarschijnlijk nog een paar stappen had kunnen doorlopen en de bal simpel in het hoekje te schieten ipv op de keeper. Zucht…….

In de rust worden er wissels doorgevoerd en zien wij daar Jesmee weer eens deel uitmaken van het team nadat ze lange tijd afwezig is geweest. En ook Alma is weer beter en is klaar om het de tegenstander erg moeilijk te maken.

Asperen trapt af en zoekt meteen de snelheid van Sanne op, een overtreding is nodig om haar af te stoppen, dat de bal beland vervolgens wel in het doel maar de scheids heeft al gefloten dus vrije trap… De corner die daar weer uit volgt wordt in het doelgebied geschoten en je ziet diverse paardestaarten richting de bal bewegen, uiteindelijk is het Charlene die de bal richting keeper kopt. De keeper klemt de bal, oh nee toch niet, of toch wel maar doordat ze struikelt over de doellijn laat ze de bal vallen en slaat hem alsnog het doel in, 3 – 0.

Nadat Benthe ons al verrast heeft met een doelpunt is het nu de beurt aan Fleur P, na een corner komt de bal bij Marit terecht die het in zich heeft om de juiste keuzes te maken, ze legt de bal terug op Fleur die met haar chocolade been de bal over de keeper heen het doel in trapt 4 – 0.

Dan volgt er een actie die een kleine smet op de wedstrijd legt. Discussie alom wel of geen pingel feit is wel dat je als team niet in deze situatie terecht mag komen. De scheids ziet zich genoodzaakt om toch naar de stip te wijzen en Nivo Sparta krijgt de mogelijkheid om de stand wat dragelijker te maken. En eerlijk is eerlijk hij wordt hard en hoog in het dak van het doel geschoten, de keeper heeft geen enkele kans…

De aansluit treffer is gemaakt en Nivo Sparta vind weer nieuwe moed om verder te gaan, dit zal niet al te lang duren omdat nu corner time is aangebroken, en het tandem Wietske en Nadine spelen daar een nadrukkelijke rol in. Nadat er al een aantal corners genomen zijn in korte tijd door Wietske is het dan toch eindelijk na 5 pogingen raak, Nadine weet nu wel de corner op waarde in te schatten en loopt de 5 – 1 binnen. En lieve mensen opgelet nu want het gaat ineens erg snel, nog geen minuut na de goal weer een corner en die wordt nu door Nadine binnen gekopt 6 - 1. Wietske die nu wel eens zelf de hoofdrol wil spelen lanceert zichzelf en maakt met een afstandsschot een einde aan de aspiraties van Nivo Sparta en schiet de 7 – 1 binnen.

Het laatste kwartier wordt vakkundig uitgespeeld door de meiden van Asperen en kan uw reporter melden dat hij uitermate trots is op dit Team, als de toppers binnen het team niet hun dag hebben dan zie je dat de anderen boven zichzelf uitstijgen en voor verrassingen zorgen. Benthe en Fleur P die weten te scoren. Jesmee die na lange afwezigheid toch ogenschijnlijk makkelijk de aansluiting binnen het team vind. Tessa die in dienst van het team eerst rechts en dan weer links ingezet wordt. Alma die nooit opgeeft en blijft doorgaan. Fleur K die na een wedstrijd bij de MO19 nog wel even op het doel gaat staan.

En laten we ook de begeleiding niet vergeten, Hoofd trainer Pieter, Jurgen, Marcel en Hoofdcoach John weten van dit zooitje ongeregeld toch een leuk team te smeden die alles voor elkaar over heeft.

Volgende 2 weken geen wedstrijd maar we hopen in december de supporters weer terug te mogen zien bij de wedstrijden….

 

Lieve lezers wederom een verslag van uw Razende Reporter, tot zaterdag.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!