Competitie

Mannen zaterdag, 5, 5e klasse 10

17 september 2016 15:00

Onbekend

De All Stars zijn het nieuwe seizoen slecht begonnen. Spelend in een nieuw zwart/wit tenue ging het op de eerste speeldag met 3 - 0 ten onder tegen Pelikaan 11. Het duel, dat een kwartier later begon doordat de lijnen nog moesten opgefrist, speelde zich veelal op het middenveld af. Zeker in de eerste helft kregen de All Stars toch enkele grote kansen om het net te vinden. Mede wegens goed keeperswerk van de Zwijndrechtse doelman lukte dit echter niet. Waar de All Stars faalden in de afronding was de thuisploeg bijzonder efficiënt. De enkele kansen die het kreeg waren direct raak en zodoende gingen beide ploegen rusten met een 2 - 0 stand. Na de thee probeerden de All Stars zich terug te knokken in de wedstrijd. Verder dan enkele mogelijkheden kwam het echter niet. De tijdens de tweede helft redelijk onmachtige All Stars kregen een kleine tien minuten voor het einde zelfs via een strafschop nog een treffer te verwerken waardoor het duel definitief was beslist. Nadat de soms warrig fluitende scheidsrechter even later tot verbazing van iedereen Theo Horden met rood van het veld stuurde besloten beide ploegen er een einde  aan te maken en de kantine op te gaan zoeken. Door deze nederlaag op de eerste speeldag staan de All Stars op de achtste plaats.