Scheidsrechter

S.v.Weenen

Accommodatie

Onbekend

Na de teleurstellende nederlaag tijdens de seizoensopening hebben de All Stars zich gisteren uitstekend herstelt door in eigen huis de LingeWaal derby tegen Heukelum 5 met 2 - 1 te winnen. De All Stars begonnen voortvarend. Mede geholpen door de Heukelumse doelman die een lange bal van Erwin Vroege volledig verkeerd inschatte stond het na slechts 4 minuten spelen al 1 - 0. Met dit steuntje in de rug beten de All Stars zich vast in de verder boeiende eerste helft. Goed voetbal was er van beide kanten slechts mondjesmaat. Strijd was er echter te over. Soms moest de scheidsrechter zelfs enkele spelers met geel af laten koelen langs de zijlijn. Tijdens een periode dat de All Stars even in ondertal waren profiteerden de bezoekers optimaal en werd de 1 - 1 binnengekopt. Een stand die ook tijdens de thee op het bord stond. Met enkele wissels in de gelederen begonnen de All Stars ook de tweede helft goed. Afgerond werd er echter niet waardoor de spanning bleef. En naarmate de klok verder tikte kregen ook de bezoekers kansen om op voorsprong te komen. All Stars doelman Colin Hakkert hield met enkele uitstekende reddingen (o.a. tegen ex-All Star Bert Boon) zijn doel echter schoon en zodoende leek het duel te gaan eindigen in een gelijkspel. Een kleine tien minuten voor het einde kwam dan toch de beloning voor de hardwerkende All Stars. Na een mooie combinatie kon Ryan het Lam (assist Leon de Ridder) het laatste tikje geven in het lege doel en zodoende de 2 - 1 op het bord zetten. Een voorsprong die de All Stars over de streep trokken en tijdens de derde helft (die overigens ook werd gewonnen aangezien de bezoekers helaas eigen drank meenamen(??) en zelfs de kantine niet binnenkwamen..) nog even gevierd werd. Door deze overwinning klimmen de All Stars naar de zevende plaats.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!