Datum

15 oktober 2016 14:30

Accommodatie

Onbekend

De All Stars hebben gisteren ondanks een knappe comeback een nipte nederlaag geleden bij koploper Arkel 5. Na een snelle 3 - 0 achterstand knokte de ploeg zich knap terug in de wedstrijd maar kwam het uiteindelijk niet verder dan 4 - 3. Vooral de beginfase was zeer slecht. Waar spits Leon de Ridder nog wel de eerste kans van de wedstrijd kreeg was het Arkel 5 dat binnen een tijdsbestek van slechts vier minuten het duel volledig in het slot gooide. Met pas 12 minuten op de klok keken de All Stars namelijk al tegen een 3 - 0 achterstand aan. Even was er de vrees voor een enorme afstraffing maar ondanks dat de All Stars tijdens de eerste helft tegenslag op tegenslag te verwerken kregen (snel op ruime achterstand, geblesseerd uitvallen van André Hoencamp en even later ook zijn vervanger Theo Horden) stond het bij rust door een kopgoal van Leon de Ridder (assist Ryan het Lam) zowaar 'slechts' 3 - 1. Met geen enkele wissel meer op de bank en een elftal waar enkele spelers alles behalve fit waren gingen de All Stars de tweede helft in. Verrassend genoeg werd het de koploper vanaf de eerste minuut na de thee moeilijk gemaakt. Met een enorme dosis vechtlust gingen de All Stars de strijd aan. En nadat dit binnen enkele minuten al resulteerde in de aansluitingstreffer (wederom Leon de Ridder op aangeven van Ryan het Lam) lag het duel weer open. Maar waar de All Stars enkele keren mochten ruiken aan de gelijkmaker leek de wedstrijd in de 68ste minuut dan toch gespeeld. Een ongelukkige eigen  treffer zorgde voor 4 - 2. Ondanks deze nieuwe dreun gaven de met krachten smijtende All Stars nog steeds niet op. Vijf minuten voor het einde zorgde een juweeltje van Patrick de Ridder (strak in de bovenhoek uit een korte corner van Leon de Ridder) zowaar nog voor spannende laatste minuten. De moegestreden All Stars probeerden het nog wel maar tot echte kansen kwam het niet meer. Arkel kreeg nog wel enkele mogelijkheden maar doordat ook zij het net niet meer wisten te vinden eindigde het duel uiteindelijk in 4 - 3. Ondanks een knappe come-back tijdens de tweede helft wederom een uitnederlaag voor de All Stars. De ploeg blijft hierdoor op de zevende plaats.