Datum

10 december 2016 14:15

Accommodatie

Onbekend

De All Stars hebben gisteren de derde overwinning op rij behaald. Een door blessures/afzeggingen zeer krappe selectie won met 1 - 2 bij Papendrecht 7. Met miezerig weer en op een slechte grasmat begonnen de All Stars het duel voortvarend. Direct vanaf de aftrap zette de ploeg druk naar voren en na enkele speldenprikjes was het Patrick de Ridder die op aangeven van Theo Horden in de 11e minuut reeds de voorsprong op het bord zette. Een mooie opsteker die enkele minuten later alweer teniet gedaan leek te worden. Een wel erg makkelijk gegeven strafschop leek de stand weer in evenwicht te brengen. Doelman Colin Hakkert pakte de penalty echter uitstekend en zodoende bleef de voorsprong behouden. Een voorsprong die tijdens het verdere verloop van de eerste helft zeker uitgebreid had moeten worden. Door onzorgvuldigheid en met name voor de goal te weinig oog voor medespelers deden de All Stars zichzelf tekort en stond het bij rust 'slechts' 0 - 1. Na de thee moesten de All Stars dus nog volop aan de bak om drie punten binnen te halen. Van goed voetbal was met name tijdens de tweede helft geen sprake meer. Er werd van beide kanten vooral hard gewerkt. Na enkele kansen over en weer was het in de 67ste minuut Erik van Zee die na een slim passje van Lambert van Gameren het duel in het slot leek te gooien. Ondanks dat hij even later verzuimde ook nog de derde All Stars treffer op het bord te zetten leek het duel gespeeld. Maar enkele minuten voor het einde maakte de thuisploeg toch nog de aansluitingstreffer. De tot de laatste minuten strijdende Al Stars (met de inmiddels ingevallen Niek de Ridder in de gelederen) lieten het echter niet verder komen en even later kon een nieuwe overwinning gevierd gaan worden. Door deze winst nestelen de All Stars zich vaster op de vijfde plaats.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!