25 maart 2017 12:30

Scheidsrechter

Jan Hoek

Onbekend

De All Stars hebben gisteren op het eigen 'Sportpark De Wiel' VVGZ 7 volledig overklast. Waar eerder dit seizoen het uitduel nog werd verloren werden de bezoekers uit Zwijndrecht (voorafgaand aan het duel slechts twee punten minder dan de All Stars) met maarliefst 8 - 0 weggespeeld. Onder heerlijke weersomstandigheden was het op het kunstgras af en toe genieten wat de All Stars de toeschouwers voorschotelden. De eerste helft was het nog een een wedstrijd. De All Stars waren weliswaar de bovenliggende partij en troffen via Erik van Zee en Leon de Ridder tweemaal doel. Toch kregen ook de bezoekers uit Zwijndrecht hun mogelijkheden. Verder dan een kopbal op de paal kwam het echter niet en zodoende gingen de ploegen aan de thee met een 2 - 0 stand. De tweede helft voetbalde er nog maar één ploeg. De op volle toeren draaiende All Stars waren heer en meester. Kort na rust maakte invaller Lambert van Gameren (assist Leon de Ridder) de 3 - 0. Waarna in de 65ste minuut Leon de Ridder zelf nr 4 binnenkopte. Vanaf dat moment was het verzet van VVGZ 7 volledig gebroken. Dit leidde ertoe dat er in de slotfase nog maarliefst vier goals bijkwamen. Op aangeven van de van een rugblessure herstelde Ryan het Lam maakte Theo Horden de 5 - 0. Waarna in de laatste vijf minuten van het duel Lambert van Gameren nog maarliefst drie assists afleverde voor de goals van André Hoencamp en Ryan het Lam (tweemaal). Toen even later de scheidsrechter affloot konden de All Stars met een prachtige 8 - 0 overwinning aan de derde helft beginnen. Door deze overwinning verstevigen de All Stars de vijfde plaats.