Corona

Wij zijn ontzettend blij dat het kabinet afgelopen dinsdag een versoepeling heeft aangekondigd waardoor spelers tot 27 jaar weer samen buiten mogen sporten. Dit betekent dat we met een deel van de senioren ook weer op een normale manier aan de slag kunnen met onze favoriete sport. Wij beseffen dat aangekondigde versoepeling wel vragen oproept over de leeftijdsgrens die gehanteerd is en we begrijpen dat het voor de seniorenleden die niet in deze leeftijdscategorie vallen nogal zuur is dat zij nog wel met extra beperkingen te maken hebben.

Hieronder volgt een opsomming van de maatregelen die gelden vanaf 3 maart voor de senioren:

• Spelers tot 27 jaar mogen samen weer buiten sporten.
  • Spelers boven de 27 jaar mogen alleen trainen in groepen van twee personen en met onderling 1,5 meter afstand.
  • De kantine en kleed- en doucheruimtes blijven gesloten.
  • Er is geen publiek toegestaan

Basisregels:
Daarnaast gelden de basisregels, voor die gene die op het complex mogen komen, nog steeds:

• Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop;
  • Heeft u klachten: blijf thuis en laat u zo snel mogelijk testen;
  • Houd 1,5 m afstand;
  • Schud geen handen;
  • Maak gebruik van de dispenser met desinfectiemiddel, bij het betreden van het complex.

Wij gaan er vanuit dat deze regels duidelijk zijn en dat deze opgevolgd zullen worden en uiteraard hopen wij dat er snel verdere versoepelingen komen zodat we allemaal weer zonder beperkingen aan de slag kunnen en op termijn weer wedstrijden kunnen spelen, gebruik kunnen maken van de kleedruimtes,  en een drankje kunnen doen in de kantine.

Bestuur VV Asperen