Beste leden,

Zoals u hebt kunnen lezen is er besloten dat o.a. het amateurvoetbal de komende 3 weken "gewoon" door gaat, maar dan wel zonder publiek.

Wij betreuren deze keuze, want zonder u langs de lijnen, om onze jongens en meiden aan te moedigen is wat ons betreft niet hoe wij de wedstrijden willen beleven.

Voor de komende periode passen we de volgende maatregelen toe:

- De kantine is de komende periode alleen open voor vrijwilligers in functie;
- Iedereen van 18 jaar en ouder die toegang wilt krijgen tot de kleedkamers, wordt gevraagd om een QR-code te laten zien;
- Spelers die zelf hebben gevoetbald, dienen direct na het douchen het terrein te verlaten. Ze worden immers daarna gezien als toeschouwer.

Ouders van onze tegenstander worden volgens de regel gezien als technische staf en dus als vrijwilliger. Zij mogen dus wel aanwezig zijn op het terrein. Maar ook van hun wordt geacht het terrein, direct na de wedstrijd te verlaten. En bij het betreden van de kleedkamers en/of kantine zal om een QR-code worden gevraagd.

Wij willen met deze invulling van de maatregelen ons steentje bij dragen en hopen u snel weer te mogen begroeten langs de velden en/of in de kantine.

Sportieve groet,