Ongeoorloofd betreden van sportpark vv Asperen.

Al eerder is het gebeurt dat de maairobot beschadigd is doordat er verplaatsbare doelen op het veld zijn gezet. Deze laatste schade bedroeg € 300,- en moet door de club betaald worden, omdat het niet bekend was wie dit gedaan had.

Nu was de onderhoudsploeg vanmorgen wel net op tijd om de maairobot van ‘alweer’ een behoorlijke schade te redden. Er stonden wederom 2 pupillendoelen op het B-veld, die hier zondag geplaatst moeten zijn!

Natuurlijk weet iedereen dat het niet toegestaan is om buiten de sluitingstijden het terrein van vv Asperen te betreden. Hier is al diverse malen over gecommuniceerd door de club, maar toch gebeurt het dat, door veelal dezelfde personen, deze regels genegeerd worden en het terrein ongeoorloofd wordt betreden.

Elke dag worden na de trainingen en wedstrijden de gebruikte doelen op de aangegeven  plaats terug geplaatst, om zo de maairobot de ruimte te geven zijn werk te doen. Dit is prima.

Als er dan toch personen zijn die de gestelde regels negeren zal de club tegen deze personen een keer maatregelen moeten gaan nemen om herhaling te voorkomen. Dit kan een schoring voor bepaalde tijd betekenen, een claim voor aangebrachte schade of zelfs aangifte bij de politie.

Laten we met zijn allen de regels die door het bestuur zijn opgesteld naleven, zodat maatregelen niet nodig zijn. Ziet u personen buiten sluitingstijden op de terrein van vv Asperen, meld dit dan bij het bestuur.