Bestuursnieuws

Luuk Versteeg overleden

26 februari 14:00  Op deze manier willen wij u inlichten dat Luuk Versteeg op 64-jarige leeftijd is overleden. Luuk heeft zelf geruime tijd bij de veteranen gevoetbald en was daarna nog wekelijks op de club voor het leiden van (jeugd)wedstrijden of het supporten van zijn (klein)kinderen. Zijn familie zal in besloten kring afscheid nemen van Luuk. Wij wensen de familie van Luuk veel sterkte in het verwerken van dit verlies.

Rinus Looten overleden

4 februari 16:30  Vandaag ontvingen wij het trieste nieuws dat Rinus Looten, oud lid van V.V. Asperen, op 64e jarige leeftijd is overleden. Rinus heeft zich bij de club onder meer als trainer ingezet en stond onder velen bekend als een gezellige en markant figuur. Wij wensen de familie veel sterkte in het verwerken van dit verlies.

CORONA-UPDATE SEIZOEN 2020 / 2021

29 september 16:30  Naar aanleiding van de persconferentie van onze Minister-President op 28 september 2020, laten we bij deze weten dat de kantine per direct is gesloten, voor de periode van (minimaal) 3 weken. Daarnaast zijn er nog een aantal consequenties. Deze zijn als volgt:meer »

(2) Update Grasvelden

20 augustus 9:30  (2) Vandaag 2/9 met de gemeente over de grasvelden gelopen en de volgende afspraken zijn gemaakt: * Tot en met 10 september mag er nog niet getraind en gevoetbald worden op het B veld * Veld 3 en 4 zijn vrijgegeven voor trainingen en wedstrijden voor teams t/m JO10 *10 september zal de gemeente de velden weer beoordelen en advies geven (1) De gemeente en de aannemer hebben de situatie van de velden beoordeeld en er is een plan van aanpak gemaakt. De vereniging heeft na dit overleg goede hoop dat er vanaf 7 september weer op de velden gespeeld kan worden en de situatie dan erg is verbeterd en waarschijnlijk is opgelost. Duidelijk is voor ons wel geworden dat de coronatijd en de extreme droogte een belangrijke rol hebben gespeeld in de huidige staat van de velden. • Betreft B-veld en trainingsveld.

Teampublisher worden

4 augustus 8:30  Op onze website heeft ieder team ook een eigen "teampagina". Deze kan door iedereen worden bijgehouden. Dit kan zijn de trainer, de leider, een speler, een ouder of zelfs meerdere mensen.meer »

Nieuwe trainer Asperen 2

30 juni 12:30  Met de promotie van Jeffrey Kleijn als trainer van het 1e elftal van Asperen, waren we op zoek naar een nieuwe trainer voor Asperen 2. Na meerdere gesprekken gevoerd te hebben doet het ons deugd jullie te kunnen mededelen dat Sam Papilaja vanaf komend seizoen Asperen 2 zal gaan trainen.meer »