Handleiding

Handleiding CMS vv Asperen

De vv Asperen website wordt bijgehouden door tientallen redacteuren van de club. De website is ontwikkeld om deze zo actueel als mogelijk te houden. Want een actuele en betrouwbare website is wat de bezoekers van de site willen!
Onderstaand vinden de gebruikers antwoord op de meest gestelde vragen via een Vraag & Antwoord module. Een aantal vragen hebben instructiefilmpjes.

Heb je een andere vraag of wil je ook een inlogaccount?
Stuur dan een e-mail naar website@vvasperen.nl

Na aanmelding heb je een link gekregen via de mail en je wachtwoord aan moeten passen.
Om nu in te loggen ga je naar http://vvasperen.nl/cms en vul hier je gegevens.
Links zie je nu het menu waar je alle items kan bereiken om jouw teampagina bij te houden

• Ga naar Voetbal >> Uitslagen en standen >> Competitie >> Competitie-beheer
    • Klik nu naar jouw team en kies je competitie. Let op, hier kunnen meerdere competities bij staan, zoals de bekercompetitie. Klik nu op "Kies competitie".

DOELPUNTEN & ASSISTS
  • Wil je individuele statistieken bijhouden door de doelpunten & assists in te voeren?
    Dat kan! Deze gegevens worden dan per speler bij 'topscorers' getoond.
  • Om een doelpunt toe te voegen vul je de volgende velden in:
    - minuut (niet verplicht)
    - kies de doelpuntenmaker door een deel van zijn/haar naam in te vullen en de juiste persoon te selecteren (geen verplicht veld)
    - kies het type doelpunt (strafschop, vrije trap, corner, etc)
    - kies de persoon die de assist gaf (indien van toepassing)
    - Met behulp van de add en delete knop kun je doelpuntvelden toevoegen/verwijderen.
  • Druk vervolgens op de OPSLAAN button rechtsonderin
Ga naar voetbal > uitslagen & standen > competitie > competitie-beheer
  • Selecteer eerst het team en daarna de juiste competitie
  • Selecteer 'Competitie (Teams beheren, wedstrijden invoeren etc.)'
  • Ga naar het tabblad wedstrijdverslagen en selecteer betreffende wedstrijd. Hier kan je het wedstrijdverslag invoeren. Voeg foto’s toe om het verslag 'op te leuken’. Foto’s mogen NIET breder zijn dan 500 pixels en minder dan 1 MB
  • Klik op 'opslaan' rechts onderin
  • Geef naast het wedstrijdverslag ook de wedstrijddetails op, in het tabblad 'wedstrijddetails'

De wedstrijdverslagen worden getoond bij 'uitslagen'. Achter de uitslag van betreffende wedstrijd verschijnt een icoontje dat aangeeft of er een verslag aanwezig is.
Jij hoeft zelf geen wedstrijden in te voeren. Alle wedstrijden lopen via de wedstrijdsecretaris, dus met deze module hoef je niets te doen
Bij de module Competitiestand kan je eventuele Punten in mindering invullen. Deze punten zullen bij de stand zichtbaar worden.
Om het je makkelijk te maken hebben wij een video gemaakt. Bekijk het instructiefilmpje:

Een teamfoto kan als volgt worden toegevoegd:
Ga in het CMS menu naar Club management > Team > Team wijzigen

Kies bij vv Asperen jouw team, ga naar het tabblad Teamfoto. Vervolgens kan je via de knop Bestand kiezen een teamfoto selecteren en vervolgens uploaden.

Zorg er eerst voor het formaat van je teamfoto niet te groot is. Kijk even wat je zelf het mooist vindt, maar upload ook geen foto die te klein is.