Ongeoorloofd betreden van sportpark vv Asperen.

Al eerder is het gebeurt dat de maai-robot beschadigd is. Door onbekenden, die op ongeoorloofde wijze het terrein hebben betreden, zijn de verplaatsbare doelen op het veld gezet en de robot loopt hierin vast. De ontstane schade aan de robotmaaier bedroeg € 300,- De club draait op voor de kosten.

Maandag, 2 april 2017, was de onderhoudsploeg net op tijd om de maairobot van ‘alweer’ een behoorlijke schade te redden. Er stonden wederom 2 pupillendoelen op het B-veld. Deze moeten hier zondag geplaatst zijn, want zaterdag zijn alle doelen van het veld gehaald.

Laat het duidelijk zijn, dat het niet is toegestaan om buiten de openingstijden het terrein van vv Asperen te betreden. Diverse malen is dit gecommuniceerd door de club, maar toch blijkt dat het met regelmaat te gebeuren dat personen onbevoegd het veld betreden.

Elke dag worden na de trainingen en wedstrijden de gebruikte doelen op de aangegeven plaats teruggezet, om zo de maairobot de ruimte te geven zijn werk te doen.

Om dit soort schades te voorkomen zal er extra op toegezien worden dat het terrein niet buiten de openingstijden betreden wordt.

Als geconstateerd wordt dat dit wordt genegeerd, zullen er maatregelen genomen worden om herhaling te voorkomen. Ook zal de eventueel ontstane schade op deze personen verhaalt worden.

Laten we met zijn allen de regels die door het bestuur zijn opgesteld naleven, zodat maatregelen niet nodig zijn. Ziet u personen buiten sluitingstijden op de terrein van vv Asperen, meld dit dan bij het bestuur.

Competitie indeling amateurvoetbal '20 - '21

21 augustus 9:00  Het is altijd een moment waar veel voetbalclubs naar uitkijken: de competitie-indeling en de nummering die hiermee samengaat. Je vindt hieronder de indelingen voor het seizoen 2020/'21. meer »

Teampublisher worden

4 augustus 8:30  Op onze website heeft ieder team ook een eigen "teampagina". Deze kan door iedereen worden bijgehouden. Dit kan zijn de trainer, de leider, een speler, een ouder of zelfs meerdere mensen.meer »

Leeftijdsdispensatie: Wat zijn de regels voor het seizoen 20/21?

17 juli 15:15  In de gehele categorie B kan met dispensatiespelers worden gespeeld. Dat geldt dus ook voor het seizoen 2020/'21. Maar welke regels gelden er hiervoor?meer »

Kampioensfeest Vrouwen 1

20 mei 20:00  Kampioensfeest Vrouwen 1meer »

Seizoen 2017/2018