1 oktober 2018

Kledingplan

Binnenkort wordt de bijdrage voor het kledingplan geïncasseerd. Vanaf dat moment zijn de sokken en het broekje eigendom van de leden. Iedereen is verplicht tijdens wedstrijden officiële kleding te dragen.

Broekjes en sokken kunnen via de kledingcommissie worden aangeschaft. De kledingcommissie is te bereiken via: Astrid Wouters 06-28426714 en Marjan de Keijzer 06-28275472. Zij geven de voorkeur aan een whatsapp bericht indien mogelijk.

Shirts blijven in bruikleen van VV Asperen. Tot 15 oktober 2018 kunnen broekjes en sokken geruild worden bij de kledingcommissie.

Contributie

In de afgelopen maanden is er bij een aantal leden iets fout gegaan in de betaling van de contributie, hiervoor onze oprechte excuses. Wij doen ons uiterste best dit zo snel mogelijk op te lossen. Mocht u hierover vragen hebben of fouten constateren dan wordt u verzocht hierover contact op te nemen met Arijanne van Kempen op contributie@vvasperen.nl

Afkopen vrijwilligerswerk

In het afgelopen jaar heeft het vrijwilligerswerk hoog op de agenda gestaan binnen  VV Asperen. Om de vereniging draaiende te houden, geven wij er de voorkeur aan dat zoveel mogelijk leden hun vrijwilligersuren draaien. Toch heeft een deel van de leden besloten het vrijwilligerswerk af te kopen. Bij deze willen wij u informeren dat deze bijdrage binnenkort gefactureerd zal worden.

Openingstijden kantine

De kantine zal per heden op maandag, dinsdag en woensdag gesloten zijnvanwege een tekort aan vrijwilligers. We zijn in de omgeving niet de enige vereniging die dit uiteindelijk besluit. Wij hechten er waarde aan dat de kantine op donderdag en zaterdag als deze drukbezocht wordt, wel open is. Mocht er op deze doordeweekse avonden een wedstrijd gepland zijn, dan zal de kantine uiteraard wel open zijn.

Als er vrijwilligers zijn die op deze voorlopig gesloten avonden de kantine willen bezetten, dan kunnen zij contact opnemen met Ilona van Wijk via secretaris@vvasperen.nl

Vacature gastheren en gastvrouwen!

Wij zoeken gezellige, behulpzame en gastvrije personen om ons op wedstrijddagen te vertegenwoordigen in de bestuurskamer. Je bent iemand die het leuk vindt om in contact te staan met mensen. Dus een sociaal persoon die het leuk vindt om gastvrouw of gastheer te zijn en daarbij het overzicht kan houden en het leuk vindt om dingen te regelen. Het betreft de zaterdagen op wedstrijddagen van 08:00 uur tot 13:00 uur en van 13.00 uur tot 18.00 uur. We zoeken meerdere personen zodat we middels een rooster vrijwilligers kunnen inplannen.

Wat doet een gastheer/gastvrouw bij VV Asperen?
• Het ontvangen van scheidsrechters/grensrechters en leiders van de bezoekende teams.
• Het ondersteunen van teams bij het invullen van het digitale wedstrijdformulier.
• Het eventueel nabellen van scheidsrechters als deze er nog niet zijn.
• Het noteren of teams aanwezig zijn.
• Uitleggen welke kleedkamers gebruikt mogen worden en op welk veld er gespeeld wordt (sleutelbeheer kleedkamers).
• De scheidsrechter als dank voor het fluiten een drankje aanbieden.
• Een eventuele klacht doorgeven aan het wedstrijdsecretariaat.
• Het regelen van allerlei andere voorkomende uitdagingen.
• Natuurlijk kun je aangeven dat je bijvoorbeeld 1 shift per 2 of per 4 weken zou willen doen. Dit zullen we dan zo inroosteren.

Mocht dit je aanspreken dat nodigen wij je van harte uit contact op te nemen met Ilona van Wijk via secretaris@vvasperen.nl

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK