19 oktober 2018

19 oktober 2018

EHBO

I.v.m. het sluiten van de kantine op maandag, dinsdag en woensdag, hebben we een extra EHBO punt gecreëerd. In de ruimte die bij velen bekend staat als “het hok van Joost” staat bovenop de kast links in de hoek een EHBO koffer. Tevens ligt daar een deken en staat er een doos met koude-kompressen voor eenmalig gebruik (d.m.v. chemische reactie bij indrukken ontstaat koelte). Deze eenmalige kompressen graag alleen gebruiken indien er geen andere kompressen voor handen zijn. In de koelkast (rechtsachter in de hoek, zelfde ruimte) liggen koude-kompressen. 

De deur van deze ruimte mag, omwille van de aanwezigheid van de EHBO-koffer, niet afgesloten worden!

Algemene Ledenvergadering

 

Op 15 NOVEMBER 2018 OM 20.00 UUR zal de jaarlijkse algemene ledenvergadering worden gehouden. Bij deze nodigen wij jullie van harte uit deel te nemen aan de vergadering. Tijdens deze avond zullen o.a. de jaarstukken van 2017-2018 en het vrijwilligersbeleid worden besproken.

Donateurskaart


Geen spelend lid of rustend lid en wil je graag bij het eerste elftal van Asperen komen kijken tijdens de thuiswedstrijden? Koop een donateurskaart bij de kassa tijdens één van de thuiswedstrijden. Met een donateurskaart heb je toegang tot alle thuiswedstrijden van Asperen 1. De kosten van een donateurskaart bedragen €20,-

Vanuit de activiteitencommissie


De activiteitencommissie is weer begonnen met het verzamelen van zoveel mogelijk mensen die de club van ELF willen steunen. Voor €11 koop je een naambordje voor op het grote bord in de kantine en met deze €11,- organiseert de activiteitencommissie weer leuke activiteiten. Onlangs hebben zij de eerste VVA - FIFA19 avond georganiseerd. Ontzettend leuk om te zien hoe jong en oud tegen elkaar speelden. Iedereen die deze avond aanwezig was, bedankt voor jullie komst en bedankt voor jullie bijdrage aan een hele positieve sfeer. Natuurlijk kunnen wij niet onvermeld laten dat Ruben uit de JO12de ultieme winnaar was deze avond. 

Vanwege het grote succes zal deze FIFA-avond in het voorjaar herhaald worden.

 

De Grote clubactie!


Denken jullie aan het inleveren van de grote club actie- boekjes? Voor de individuele lotenverkopers maar ook voor het team dat de meeste loten verkoopt zijn leuke prijzen te winnen.
VOLG ONS OOK OP FACEBOOK

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!