Competitie

3e klasse 08

8 oktober 2020 18:45

Onbekend

Onder zeer slechte omstandigheden speelden de meiden de wedstrijd tegen Nivo Sparta MO13-2. De wedstrijd was reeds twee keer geannuleerd en werd nu in Zaltbommel gespeeld ivm de beschikbaarheid van een speelveld. Het had de hele dag geregend en dat maakte het veld erg drassig en zwaar. Ook tijdens de wedstrijd was het slecht weer met regen en wind.

De meiden van Asperen speelden een prima wedstrijd. Mooie aanvallen, goed samenspel en twee goeie doelpunten voor de rust van Noelle en Davita. Ook na rust startten onze meiden voortvarend met mooie aanvallen wat dan ook de nodige kansen opleverde. Helaas werd de wedstrijd niet afgemaakt... De coach van Nivo Sparta haalde nog een mooi konijn uit zijn gochelhoed. Een speelster van Nivo kwam rechtsreeks van een ander trainingsveld (MO13-1) en boog de wedstrijd in een kwartier om. 3-2! Mooie voetbalster hoor..., goeie passeeracties, goed schot, mooie stijl, daar niet van..., maar voelde toch een beetje wrang. En wat was hun coach blij met de overwinning...