10 minuten met 10 man nekken het 4e

Onbekend

Na maanden van rust mochten we dan eindelijk weer de wei in.
Onze eerste wedstrijd betrof meteen een inhaalwedstrijd en op deze donderdagavond mochten we aantreden in Arkel.

Na een minuut stilte voor Dion, kon er worden afgetrapt en binnen 3 minuten had Prosman zijn eerste van het seizoen al in het netje liggen! Onze topscorer van het afgelopen seizoen is dus weer goed begonnen.

Na de openingsgoal ontstond een leuke wedstrijd waarbij over en weer kansen ontstonden. Arie zag een doelpunt, al dan niet terecht worden afgekeurd en Lukas stond een wereldpot te keepen door 2, bijna zeker goals, te fantastisch tegen te houden.

Door een fantastische actie én goal van de Arkelse rechtsbuiten en wat geklungel in de achterhoede werd de kleedkamer opgezocht met een 2-1 stand in het voordeel van de thuisploeg.

De 2e helft begonnen we weer lekker. Helaas moest Klaas aan de noodrem trekken, waardoor hij 10 minuten aan de kant kon vertoeven. De organisatie was even weg en Arkel profiteerde optimaal door 2x toe te slaan gedurende deze 10 minuten.
Nadat Klaas weer terug was, begonnen we weer wat beter te ballen. Ondanks dat Lukas nog 1 of 2 keer fantastische redding moest geven, waren de meeste kansen voor ons.

Na een actie op het middenveld kreeg Dennis de bal met een stuit in zijn voeten. Hij aarzelde niet en schoot de bal prachtig met een volley in de goal.
Zwager Jan, die er vandaag niet bij kon zijn, wilde na afloop overigens niet geloven wat er was gebeurd.....

Met 4-2 op het bord en nog een aantal minuten te gaan, bleven we er in geloven. Prosman brak door op rechts, vond Lars en opeens stond het dus 4-3.

Na over en weer nog een paar kleine kansjes, was de grootste kans nog voor ons. In werkelijk de allerlaatste seconde van de wedstrijd stond Lars plotseling oog in oog met de keeper.... Hij haalde uit, maar de keeper wist te redden.

Aangezien het fluitje van de scheids direct daarna het einde van de wedstrijd aangaf konden we met een nederlaag, maar wel met een opgeheven hoofd het veld verlaten. om meteen te zien dat Martins Indi rood ontving....

Zaterdag Leerdam Sport uit....altijd leuk!