R.Keuken

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Deze keer een competitiewedstrijd op woensdagavond. Een koude woensdagavond wel te verstaan. Maaike was gelukkig weer terug van haar tripje naar de zon. Wel moesten we Sharon en Renate deze keer missen. Mariette wilde Danique weer vervangen. En zo hadden we toch nog een elftal op de mat staan. We deden een goede warming-up en waren klaar voor de wedstrijd. De tegenstander was wat later dus daar was het wachten nog even op.
Na het fluitsignaal zat Asperen er goed op. We zetten druk en creëerden kansen. Wel waren we er al snel achter dat het voetballen ons lastig werd gemaakt door de buitenspel val. Na 10 minuten zakten we steeds verder weg. We kregen wel genoeg kansen, maar ze gingen er niet in. Tot ze een verkeerde terugspeelbal gaven en Simone er tussen zat. 1 op 1 met de keepster bleef ze rustig en scoorde ze de 1-0. We voetbalden door en bleven kansen krijgen, zelfs nog een keer 1 op 1 met de keeper, maar de bal werd maar niet in het doel geschoten.
Na de rust kregen we het zwaar. Het liep niet en het zou niet meer komen ook. Dus het enige wat we konden doen was hard werken. WNC kwam steeds meer op ons veld en kreeg ook kansen die ze hadden moeten scoren, maar het bleef 1-0. Halverwege de tweede helft kregen we wel weer wat meer balbezit, maar ook bij ons wilde de bal er niet in. Toen we op het punt stonden om een corner te nemen werd het licht uitgeschakeld door de automatische timer. Er stonden nog 3 minuten op de klok, maar doordat we te laat waren begonnen kwamen we nu niet uit. We konden 20 minuten wachten tot de lichten weer aan waren en nog 3 minuten voetballen, maar WNC koos ervoor om te gaan douchen.
Het was een bar slechte wedstrijd maar we hebben toch 3 punten eruit weten te slepen. Alle supporters bedankt voor jullie komst in de kou!
Zaterdag voetballen we tegen Kerkwijk op het B-veld. En misschien, heel misschien kunnen we Cecil dan wel in haar gloednieuwe witte schoenen zien!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!