Scheidsrechter

Laros, M.J.H.A.

Onbekend

Opstelling Asperen 1

Asperen pakte bij Focus’07 een punt en mocht met dat resultaat niet mopperen, vond trainer Richard Smaal. “Onze eerste helft was om te janken. De bezieling ontbrak. We gaven de tegenstander niet het idee voor een goed resultaat te gaan.”

Asperen kreeg al snel een waarschuwing toen de thuisploeg een strafschop kreeg. Doelman Dennis Rooijackers stopte de inzet, maar het bleek slechts uitstel van executie.
Asperen moest blij zijn dat het halverwege slechts 1-0 stond.

Na rust beet Asperen meer van zich af, maar kon het niet voorkomen dat de 2-0 alsnog viel. “Toch bleven we voor een doelpunt gaan en dat werd uiteindelijk beloond”, zag Smaal.
Na de 2-1 van Tareq Ibrahim sloop er bij de thuisploeg wat angst in het spel. Kort voor tijd tekende Tareq van elf meter ook voor de 2-2.