R.Keuken

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Na een reeks van uit wedstrijden mochten we vandaag eindelijk weer in Asperen voetballen. De tegenstander van vandaag was Almkerk. We hadden eindelijk weer genoeg mensen en Laura die vandaag haar debuut op doel maakte. Het duurde wel even voor ze in actie moest komen, namelijk 44 minuten. Niemand wist wat er gebeurde met Asperen, maar het leek de Champions League wel. Asperen combineerde en voetbalde er op los, Almkerk had niets te zeggen. Allereerst was het Lisa die op snelheid iedereen versloeg, 1-0. Vervolgens na een perfecte pass van Maaike was het Marlène die om de keepster heen kon en rustig de bal in tikte 2-0. Daarna was het weer Lisa, Marlène en nog een keer Lisa die de bal het net in schoten, 5-0. In de rust viel er dan ook vrijwel niets aan te merken op het spel van Asperen. Helaas kreeg Asperen het niet voor elkaar om die lijn door te trekken naar de tweede helft. Ten opzichte van de eerste helft was de tweede helft ronduit dramatisch. Eerst scoorde Marlène nog wel de 6-0. Maar vervolgens was het Almkerk dat de 6-1 en de 6-2 kon maken. Als Asperen gewoon was blijven voetballen was dat niet nodig geweest.  Maar met een 6-2 uitslag hebben we gewoon weer drie punten verdiend. Dinsdagavond spelen we alweer tegen Kerkwijk voor de volgende drie punten.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!