Scheidsrechter

R.Keuken

Onbekend

Opstelling

De wedstrijd die vandaag op het programma stond was de wedstrijd tegen Everstein. We moesten voor ons doen laat voetballen, pas om 15.00 uur. Als voordeel, heel veel publiek. Helaas stonden ze naar het verkeerde veld te kijken. Onze bezetting was weer minimaal, maar gelukkig wilde Danique weer bij ons op doel staan. Dus hadden we toch nog 12 dames. Cecil had er vandaag een assistent bij, namelijk Liam haar neefje.

Om 15.00 uur stonden we klaar voor de aftrap. Zodra de bal in het spel was, was het ook Asperen dat het spel moest maken. Dan moet je veel bewegen om er doorheen te kunnen komen. We deden ons best en creëerden dan ook de eerste kansen. Deze gingen er helaas niet in, zelfs op de lat, 2x in de rebound en de bal wilde er nog niet in. Toen dacht Everstein laten we ze een handje helpen. Een snoeiharde voorzet van Sharon werd door de verdediger van Everstein in eigen doel gelopen 1-0. Vijf minuten later was het Lisa die na een mooie voorzet van Maaike Asperen op 2-0 bracht. Dit was meteen de ruststand.

Cecil en Liam gaven ons nog tips voor de tweede helft. Marlene was in de eerste helft uitgevallen en nu bleek dat ze echt niet verder kon dus we moesten het met 11 man doen. In het begin van de tweede helft zwakte Asperen behoorlijk af en gaf het Everstein zelfs de kans om te scoren. Gelukkig herpakten we onszelf en lieten we met werken zien dat wij de drie punten verdienden. Eerst was het Lisa die ons op 3-0 bracht, daarna Maaike die met links dacht dat ze naast schoot. Echter de bal rolde er toch echt in 4-0. Vervolgens was het nogmaals Lisa die de achterbal van de keeper die terug het doel in schoot 5-0. Door een ongelukkige terugspeelbal van Asperen moest Marina ingrijpen en kreeg Everstein nog een vrije trap op de rand van de 16. Deze wisten ze nog te scoren, maar de wedstrijd was al lang gespeeld.

De assistent hielp ons nog erg goed met het opruimen van de vlaggen na de wedstrijd. Ook tijdens de wedstrijd heeft hij zijn taak heel serieus genomen. Bedankt voor je hulp Liam!

Volgende week zijn we weer een weekje vrij! Dus we hebben twee weken de tijd om te genieten van deze overwinning.