20 februari 2016 12:30

Scheidsrechter

J.Hoek

Onbekend

De All Stars hebben ook het tweede duel van 2016 verloren. Na de dramatische nederlaag van vorige week gingen de All Stars ditmaal in eigen huis met 2 - 3 ten onder tegen Pelikaan 11. Na het slechte optreden van vorige week had de ploeg iets goed te maken. Direct vanaf het begin was dit ook zichtbaar. Met af en toe aardige aanvallen werden er kansen gecreëerd. Maar waar het vergat te scoren lag in de tiende minuut de eerste de beste kans van de bezoekers wel binnen. Een communicatiefout in de All Stars verdediging bracht notabene via een eigen goal de 0 - 1 op het bord. Een tegenslag die zeven minuten later gevolgd werd door een nieuwe dreun. Na zeventien minuten spelen stond het namelijk al 0 - 2. Gezien het spelbeeld iets tegen de verhouding in hoewel de geslepen ploeg uit Zwijndrecht wel keer op keer gevaarlijk bleef in de omschakeling. Ondanks enkele kansen over en weer bleef de stand staan tot de rust. Na de thee viel er aanvankelijk weinig te genieten. De All Stars probeerden zich wel terug te knokken maar de echte stootkracht ontbrak. Toen 20 minuten voor het einde de 0 - 3 (wederom een kopgoal) op het bord kwam leek het duel gespeeld. De laatste tien minuten kwam er echter toch nog leven in het duel. Nadat eerst Leon de Ridder (assist Huub van Baalen) de 1 - 3 binnenschoot was het een paar minuten voor het einde invaller Martin Bogerd (voorzet Erik van Zee) die met de 2 - 3 de spanning volledig terugbracht. De tot tien gereduceerde All Stars (gele kaart Wim de Jongh) gaven nog even alles maar het mocht helaas niet meer baten. De kleedkamer moest wederom worden opgezocht met een nederlaag. Ondanks deze nederlaag blijven de All Stars op de zesde plaats.