Competitie

Mannen zaterdag, 5, 5e klasse 13

5 maart 2016 15:00

Onbekend

Ook het derde duel van 2016 is voor de All Stars geëindigd in een nederlaag. Na slechts 65 minuten voetballen en met een 1 - 0 achterstand beëindigde de scheidsrechter het duel en bleek even later de derde nederlaag op rij een feit. Met van beide zijden matig voetbal kabbelde de eerste helft zich voort. Kansen waren er nauwelijks en een 0 - 0 ruststand was dan ook terecht. Na de thee leek er aanvankelijk weinig te veranderen. Er kwam weliswaar meer strijd maar de kansen bleven schaars. Een direct binnengeschoten corner brak in de 63ste minuut het duel toch open: 1 - 0. Enkele minuten later was het verder sportieve duel helaas al ten einde. Waar André Hoencamp, op aangeven van de net ingevallen Martin Bogerd, op weg leek naar de gelijkmaker werd hij neergehaald. De scheidsrechter floot voor een overtreding maar weigerde een kaart te geven. Na enkele protesten beëindigde hij het duel. Na onderling overleg werd maar besloten dat de 1 - 0 als einduitslag de boeken ingaat. Door deze nieuwe nederlaag zakken de All Stars naar de zevende plaats.

Voor al het All Stars-nieuws: WWW.ASPERENALLSTARS.COM