31 oktober 2015 8:30

Scheidsrechter

J.d.Kruiff

Onbekend

En zo n dag was het vandaag. We misten vandaag onze vorm. Daardoor waren er niet veel mooie acties en mooie combinaties te zien, wat we normaal best kunnen. En dat tegen een sterk spelend Noordeloos vandaag was zwaar. Gelijk al in het begin had Noordeloos een paar kansen. De eerste ging gelukkig mis en de tweede tikte Arnart mooi over. Daarna een corner en een hoop gerommel voor het doel op een kluitje, Noordeloos wist de bal te raken,  maar onze doelman die vandaag wel scherp was wist  gelukkig weer de bal te stoppen.
Snel gingen we in de aanval over. Vince ging er als een trein vandoor met de bal richting doel van de tegenstander en wist de bal goed te raken. 1-0 door Vince. Asperen kreeg nog een paar kansjes, maar de keeper van Noordeloos ze er allemaal uit te houden. Kostas schoot een mooie bal, maar deze ging helaas net over. Noordeloos kwam weer aan bal en maakte na 11 minuten de gelijkmaker 1-1. Na even spelen volgde er een mooie pass van Isaï die Roy knap doorpasste naar Melle, die hem voor ons kon intikken. 2-1 door Melle. We gingen de rust in met een 2-1 voorsprong.
De tweede helft begon met veel over en weer gespeel naar de beide goals. Beide partijen wisten de bal niet goed te controleren en het af te maken. Het was een rommelig spel. Toch wist Isaï er 3-1 van te maken.  Het bleef rommelig en we wisten het spel maar niet naar onze hand te zetten waardoor Noordeloos nog tot tweemaal toe kon scoren. 3-2 en de gelijkmaker 3-3. Na afloop in de kleedkamer waren jullie zelf ook zeer ontevreden over deze wedstrijd en baalden ervan. Maar ook hier kunnen we weer van leren en van groeien. We gaan aankomende week weer flink ons best doen op de trainingen en met vol vertrouwen er de volgende wedstrijd  weer tegen aan. Samen kunnen we het goede spel maken !!!!