12 december 2015 12:30

Accommodatie

Onbekend

Tien All Stars hebben gisteren gewonnen van de 11 van Groote Lindt 6. Nadat de
ploeg na 35 minuten bij een stand van 1 - 1 wegens een rode kaart met tien man kwam te staan knokte het zich alsnog naar een mooie 3 - 4 winst. Met maarliefst vier gastspelers en gastgrens Arnout Verwaay in de selectie (waarvoor dank!) reisden de All Stars gisteren af naar Zwijndrecht. Op een zeer slecht veld (meer modder dan gras) hadden de All Stars tijdens het eerste half uur veelvuldig balbezit. Maar waar de combinaties van de All Stars af en toe goed liepen waren het de gastheren die via de counter de beste kansen kregen. Nadat de eerste uitval nog naast werd geschoten was het in de 23ste minuut wel raak: 1 - 0. Lang kon Groote Lindt 6 hier echter niet van genieten. Vijf minuten later was het namelijk André Hoencamp die op aangeven van Ryan het Lam de verdiende gelijkmaker op het bord zette. Maar waar normaal gesproken na deze opsteker de All Stars gezien het spelbeeld konden gaan aanzetten voor meer goals liep het echter anders. Tijdens een tumultueuze fase was het eerst Patrick Hoencamp die met een gele kaart tien minuten moest gaan zitten waarna het even later nog beroerder werd doordat André Hoencamp met rood van het veld moest. De korte tijd met 9 man en even later met 10 man werd 'overleefd' en de rust werd gehaald met 1 - 1. Wetende dat er voor de tien All Stars nog een loodzware tweede helft aan zat te komen werd de kleedkamer opgezocht. In plaats van achteruit te voetballen zochten de All Stars direct na de thee brutaalweg de aanval. En dit loonde. Slechts 3 minuten na rust stond het na twee goals van Erik van Zee (via Bert Boon en Harco Horden) sensationeel 1 - 3. De onverzettelijke All Stars hielden hierna de pot lang dicht. Toch kon niet voorkomen worden dat Groote Lindt tien minuten voor tijd op 2 - 3 kwam. Het was echter topscorer Leon de Ridder die enkele minuten later de overwinning veilig stelde. Ook de tegengoal in de laatste minuut kon dit niet meer veranderen. Met een mooie 3 - 4 overwinning konden de leeggespeelde All Stars even later aan de dikverdiende derde helft gaan beginnen. Door deze overwinning blijven de All Stars op de zevende plaats.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!