Scheidsrechter

A.Damsteeg

Accommodatie

Onbekend

Vandaag begon dan ook eindelijk voor ons de competitie. De tegenstander was Noordeloos, een ploeg die we enkele jaren geleden voor het laatst getroffen hebben en waar we wisselende resultaten tegen geboekt hebben. Om 15.00 uur trapten we onder zonnige weersomstandigheden af op het B veld. We kwamen al snel tot de conclusie dat deze tegenstander van een ander niveau was dan onze bekerpartners, we moesten vol aan de bak om de punten in Asperen te houden! Het spel golfde op en neer en de betere kansen waren voor Noordeloos, maar gelukkig hebben we dan altijd nog Danique die met een paar fraaie reddingen haar doel schoon wist te houden. Na 20 minuten kwamen we dan toch op voorsprong, Cynthia nam een corner die via Mariska voor de voeten van Marlene kwam, deze aarzelde niet en haalde vol uit, 1-0 (je zou bijna denken dat het een ingestudeerde corner van donderdagavond was!) Met deze voorsprong gingen we de rust in.

De 2e helft begon met een grote kans voor Noordeloos maar gelukkig voor ons raakte de speelster niet de bal maar schoot vol in de grond. Asperen werd hierna sterker en na een fraaie pass van Cynthia was het Marlene die oog in oog met de keepster niet faalde en ons op een comfortabele 2-0 voorsprong bracht. De achterhoede gaf hierna geen kansen meer weg, Mariska was een paar keer dichtbij een doelpunt met haar hoofd, Wietske zag haar inzet gestopt door de keepster en Marlene besloot dat het weer tijd werd om door haar enkel te gaan. In de 90e minuut beloonde Lisa haar harde werken nog met een doelpunt zodat er 3-0 als eindstand ingevuld kon worden

Een goed begin van de competitie! Danique en Wietske bedankt voor jullie hulp.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!