Scheidsrechter

P.d.Ridder

Accommodatie

Onbekend

Het eerste half uur leek af te stevenen op een dramatische nederlaag en na circa 30 minuten stond het dan ook 0-5 voor Herovina.
Alex had gedroomd over een tikkend en vlot combinerend 4e en opeens kwam zijn droom uit!
Abbel passte op Dennis, sprintte zelf richting doel, kreeg de bal terug en scoorde zo zijn eerste goal voor Asperen 4!

Meteen na de rust eiste ome Bert een pingel op (2-5) en nog geen minuut later scoorde Herovina een prachtige goal bij hun eigen keeper (3-5).

Even dachten we aan een gigastunt, maar met 2 goals werd het al snel weer 3-7.
Anthony maakt met de mooiste goal van de dag nog de 4-7. Zowel Dennis als Peter was nog dicht bij 5-7, maar paal en keeper stonden in de weg.

Ondanks het verlies, winnen we het laatste uur met 4-2 en da's toch ook een prestatie!