15 oktober 2016 12:15

Scheidsrechter

G.Donga

Onbekend

Topper nummer 2 volgde een week later toen we thuis MVV’58 op bezoek kregen. Om 12.30 uur trapten we af en om 12.34 zaten we met 2 teams al weer in de kleedkamer. Commentaar op de scheidsrechter die besloot dat het nu al genoeg was. Na overleg tussen aanvoerders en trainers werd er besloten om gewoon lekker te gaan ballen en je commentaar voor je te houden. Asperen speelde een hele goede wedstrijd, kreeg veel kansen maar kwam vlak voor de rust toch op een 0-1 achterstand door een vrije trap. In de tweede helft waren ook de betere kansen voor Asperen en de vreugde was groot toen Jacintha ons in de 88e minuut op gelijke hoogte bracht. Blij met een punt maar er had misschien wel meer in gezeten….