Scheidsrechter

J.Hoek

Accommodatie

Onbekend

De All Stars hebben zich gisteren naar een mooie overwinning geknokt. Na een 1 - 2 achterstand bij rust versloegen de All Stars het hoger op de ranglijst staande Hardinxveld 7 met 3 - 2. Waar vooral tijdens de beginfase de bezoekers uit Hardinxveld duidelijk het betere van het spel hadden waren het de All Stars die een pikstart kenden. Na slechts 3 minuten spelen was het spits Martin Bogerd die na uitstekend voorwerk van Patrick de Ridder en Erik van Zee koelbloedig de 1 - 0 op het bord schoot. Maar zoals gezegd was het Hardinxveld dat meer voetbalde. Nadat doelman John van Ingen enkele goede reddingen verrichte kon ook hij niet voorkomen dat in de 20ste minuut de terechte gelijkmaker werd binnengeschoten. Na enkele omzettingen (waaronder het inbrengen van gastspeler Ron Kool (waarvoor dank!)) ging de wedstrijd meer gelijk op. Maar waar de wedstrijd met een gelijke stand richting de rust leek te gaan kregen de All Stars de laatste tien minuten van het eerste bedrijf tegenslag op tegenslag te verwerken. Nadat het eerst via een knullige eigen goal op achterstand kwam moest even later aanvoerder Erwin Vroege wegens een knieblessure de strijd staken. Met o.a. B-Junior Joey de Ridder in de gelederen (waarvoor dank!) ging tijdens de tweede helft de strijd verder. Een tweede helft dat een ware slijtageslag werd. Door uitvallers met blessures, kramp en ga zo maar door moest de gehele selectie tot de laatste druppel worden uitgeperst om in de wedstrijd te blijven. Waar de bezoekers weliswaar enkele kansen kregen om het duel te beslissen stuitte het keer op keer op de goed staande All Stars verdediging of doelman Jurgen de Ridder. De onverzettelijke All Stars bleven hierdoor hoop houden op een goed resultaat. En deze kwam. De laatste tien minuten kwam zelfs de ultieme beloning. Topscorer Leon de Ridder tilde de stand namelijk binnen enkele minuten van 1 - 2 naar 3 - 2. Na nog enkele bloedstollende laatste minuten klonk even later het bevrijdende eindsignaal en zat de driepunter definitief in de tas. Door deze mooie thuisoverwinning blijven de All Stars op de zesde plaats.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!