Scheidsrechter

S.v.Weenen

Accommodatie

Onbekend

Door weer een thuisduel te winnen zijn de All Stars inmiddels opgeklommen naar de vijfde plaats. De op het nieuwe 'Sportpark De Wiel' nog altijd ongeslagen All Stars wonnen het vierde duel in eigen huis van SVW 3. Na driemaal achtergestaan te hebben eindigde het duel uiteindelijk in4 - 3. Vanaf de eerste minuut golfde het spel op en neer. Dit resulteerde binnen het kwartier al in een 1 - 2 stand. Een vroege achterstand (3e minuut) werd enkele minuten later alweer ongedaan gemaakt door Leon de Ridder (assist Erik van Zee). Via een zondagsschot kwamen de bezoekers uit Gorinchem enkele minuten later echter alweer op voorsprong. De zeker niet mindere All Stars bleven voetballen. Met af en toe goede aanvallen werd SVW steeds verder teruggedrongen. Door met name goed keeperswerk van de SVW-goalie duurde het nog tot kort voor rust voordat de All Stars op gelijke hoogte kwamen. Vrijgezet door Leon de Ridder rondde Patrick de Ridder goed af en zorgde ervoor dat beide ploegen even later aan de thee konden met een 2 - 2 stand. Na rust wilden de All Stars op jacht naar de voorsprong. Maar doordat het spel steeds onzorgvuldiger werd waren het notabene de bezoekers die (via een eigen goal) voor de derde maal de leiding namen. Lang duurde dit echter niet. Nog in dezelfde minuut was het Erik van Zee (op aangeven van Patrick de Ridder) die de 3 - 3 alweer binnentikte. En kort hierna kwam ook de zo gewilde voorsprong. Bediend door Patrick Hoencamp was het Lambert van Gameren die op schitterende wijze vanaf rand zestien meter de 4 - 3 in de kruising schoot. De bezoekers probeerden het hierna nog wel maar de hardwerkende All Stars, die zelfs nog een uitgelezen kans kregen om het duel definitief te beslissen (gemiste strafschop Theo Horden), gaven het niet meer weg. Met deze nieuwe driepunter stijgen de All Stars naar de vijfde plaats.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!