8 april 2017 12:30

Scheidsrechter

Jan Hoek

Onbekend

De op dit moment ontketende All Stars hebben weer gewonnen. Na Drechtstreek 7 (2 - 4), VVGZ 7 (8 - 0) en Sleeuwijk 8 (2 - 6) was het vandaag het op de tweede plaats staande Arkel 5 dat kansloos werd weggespeeld. Op het kunstgras van het eigen 'Sportpark De Wiel' lieten de All Stars geen spaan heel van de het hele jaar al om de titel meestrijdende ploeg uit Arkel: 6 - 1. Waar het de gehele eerste helft al het spelbeeld bepaalde leek het toch slechts met 1 - 0 (vrije trap Erwin Vroege) te gaan rusten. De laatste minuten voor de thee sloegen de All Stars echter toch nog genadeloos toe. Een goede kopgoal van Theo Horden (assist Erik van Zee) werd enkele minuten later gevolgd door een prachtaanval waarbij Erik van Zee via Ryan het Lam de terechte 3 - 0 ruststand bepaalde. Ondanks de waarschijnlijk goede bedoelingen van Arkel 5 was er ook na rust maar één ploeg die dicteerde. Het éénrichtingsverkeer leidde ookin de tweede helft tot drie All Stars-goals. En waar de doelpunten in de eerste helft al mooi waren voerden de All Stars richting kantine een ware show op. De 4 - 0 van Leon de Ridder was met name mooi door de pracht-assist op de achterlijn van Patrick de Ridder. De 5 - 0 was een heerlijke lob van André Hoencamp. Waarna tijdens het slotakkoord, na de eretreffer van Arkel, Patrick de Ridder de eindstand op maarliefst 6 - 1 bepaalde. Door deze vierde overwinning op rij stijgen de All Stars naar de derde plaats.