Onder 11, JO11-1, Groep 1 25

29 oktober 2016 9:45

Onbekend

Opstelling Asperen JO11-1JM

We speelden zaterdag 29 oktober onze derde wedstrijd in de eerste bekerronde. Van Groot Ammers en De Alblas hadden we al gewonnen. We moesten bij Drechtstreek uit in Papendrecht. Een lekker zonnetje scheen en het was niet koud. Wel was het een beroerd veld waar we op moesten spelen: kuilen, plaggen en veel modder.

Om 9.45 uur floot de scheids af en kon de wedstrijd beginnen. We startten gelijk met een goeie bal van Kostas op Melle, die hem gelijk doorschoot op de goal van Drechtstreek. Helaas net in het zijnet. Daarna volgde een mooie voorzet van Isaï op Isaäc. Isaäc loste een schot op goal, maar de keeper tikte hem net over. Jammer. We bleven in de aanval en kansen houden. Een hard schot van ver van Levi ging helaas net naast. Daarna een mooie voorzet van Kostas op Isaï. Isaï gaf een schot, maar de keeper tikte hem weg. In de rebound tikt Melle hem erin, 0-1. Daarna een schot van Isaäc op goal. Weer weggetikt door de keeper en weer stond gelukkig Melle op de juiste plaats om hem alsnog in te tikken, 0-2. Even later een schot van Isaï, maar deze gaat over. Gelukkig kon Isaï eventjes later wel met zijn verkeerde been, rechts, het net raken. 0-3. Vervolgens een goede voorzet van Isaï op Melle. Melle hoefde alleen nog maar zijn voet  dwars op de grond te zetten en de bal rolde netjes het net in,0-4. Er volgden nog een schot van Isaï dat heel goed door de keeper werd gestopt en een schot van Kostas dat ook door de keeper werd gevangen. Na 18 minuten schoot de scheids, per vergissing 7 minuten te vroeg,  af voor de rust. Aan beide teams beloofde hij deze minuten de tweede helft er bij op te tellen. We hadden  kansen genoeg deze eerste helft.  Arnart had het lekker rustig, doordat als Drechtstreek maar aan de bal kwam, wij het spel met zijn allen weer snel wisten te keren. De eerste helft speelde zich hoofdzakelijk af op de helft van de tegenstander.

Na de rust schoot Melle de bal richting goal. Een speler van de tegenstander nam hem mooi aan en scoorde hem voor ons in hun eigen goal. Sneu voor deze jongen om zo de tweede helft te moeten beginnen, maar toch, 0-5 voor ons. Daarna kwam Drechtstreek aan de bal. Een van de weinige uitbraken die ze hadden. Een zacht schot werd door Arnart goed gevangen. Wij gingen weer in de aanval. Isaï schoot van ver op de lat. Daarna viel de 0-6 door een super genomen corner van Melle die er door Levi knap werd ingeschoten. Wat later had Kostas kans op een goal, maar het duurde te lang waardoor de kans verloren ging. Melle probeerde het nog met een schot, maar deze werd gehouden door de keeper. Maar we bleven gewoon doorgaan. Een goede bal van Kostas op Isaï volgde en Isaï kon er vandoor gaan richting de goal. Hier was het veld echter zo slecht, dat de bal alle kanten op hobbelde. Het was lastig voor hem om de bal goed te raken en deze belande dan ook in het zijnet.  Een volgend schot van Levi van heel ver ging naast. Net als de eerste helft speelde ook deze helft zich bijna geheel op de helft van de tegenstander af. Door een solo actie van Isaï behaalden we de 0-7. Daarna via een mooie voorzet van Levi kon Melle de 0-8 er in tikken. Hierna een schot van ver van Isaï, maar de bal ketste af op de paal. Levi wist aan de bal te komen en mooi voor te geven op Melle, die hem er weer kon inleggen voor ons, 0-9. Een volgende aanval eindigde in een voorzet van Melle op Kostas, die Kostas er in wist te schieten, 0-10. Drechtstreek kreeg nu een kans, maar naast. In een volgende aanval gaf Isaäc een prachtig hakje terug op Isaï en Isaï gaf de bal voor op Melle. Deze keer kon hij hem helaas niet zoals de voorgaande keren goed aannemen en erin tikken. Het is echt klasse Melle dat je ook deze wedstrijd steeds weer alert op de juiste plek stond. Isaï kan met zijn passes blind op je rekenen. Isaï volgde met een schot van ver, naast. Even later kwam via Kostas de bal goed bij Isaäc. Isaäc haalde uit met een knal van een schot en 0-11. Gevolgd even later door een assist van Isaäc op Melle die de 0-12 erin schoot. We waren gewoon niet meer te stoppen. Door een prachtige lange bal van Nikos op Isaï kon Isaï van ver de 0-13 maken. Hierna nog een goede bal van Levi op Kostas die het net niet kon afmaken en een corner van Melle, die er bijna, maar net niet indraaide. Ook de tweede helft dus kansen genoeg. Na 32 minuten floot de scheids af. 0-13 was de uitslag. Bij de tegenstander hebben ze per ongeluk 0-15 als uitslag ingevoerd, maar in het echt waren het 13 goals. Arnart vond het vandaag een beetje  een saaie wedstrijd omdat er weinig  in de buurt van zijn goal te doen was, maar bereid je er maar vast op voor dat je de komende wedstrijden weer meer te doen zal hebben en opper geconcentreerd zal moeten blijven. Voor vandaag dan ook super gewerkt door Nikos en Levi, zodat er geen ballen bij Arnarts doel in de buurt kwamen en jullie gelijk het spel weer naar voren opbouwden.

Het was te merken dat deze tegenstander minder snel en goed was dan voorgaande tegenstanders in de afgelopen wedstrijden. Daardoor  hadden wij veel meer tijd en hoefden ook niet vol aan de bak. Dat was wel eens lekker, vooral omdat we geen wissels hebben. Er vielen veel doelpunten, jullie waren relaxed en er konden zelfs meerdere trucjes  worden gedaan. Zo maakte Kostas een panna bij zijn tegenstander, gaf Isaäc  een prachtig hakje en deed Isaï meerdere keren enkele en dubbele scharen. Mooi om te zien mannen ! Jullie liepen te genieten in het veld met zijn allen. Lekker gevoetbald!  Het was een sportieve pot! Ook langs de lijn was het sportief en rustig. We zagen een leuk bord hiervoor bij deze club. (zie foto's) Mooi resultaat  behaald en door naar de volgende bekerronde!

Maandag en woensdag gaan we weer lekker trainen en vrijdagavond hebben we een oefenwedstrijdje thuis tegen LRC volgens de nieuwe ideeën van de KNVB.  Zaterdag gaan we proberen revanche te nemen op Tricht. We spelen om 8.30 uur thuis. We staan nu in onze  competitie, in de eerste klasse, op een gedeelde eerste plaats samen met Tricht en RKTVC. Heel spannend dus binnen onze competitie. Zaterdag tegen Tricht gaan we er dus voor, want als we winnen staan we bovenaan.