Scheidsrechter

Heiningen, L. van

Onbekend

Opstelling Asperen 1

Asperen wist bij titelkandidaat Altena bijna te stunten, maar moest na een 3-2 nederlaag met lege handen naar huis.

Hoewel de winnende 3-2 uit een volgens Asperen-trainer Richard Smaal dubieuze strafschop viel, keek de Dordtenaar toch vooral naar zijn eigen ploeg. “We hebben tactisch goed gespeeld, maar nadat we op 1-1 kwamen, verzuimden we door te drukken. Toen was Altena het even kwijt.”

Altena pakte voor rust een 1-0 voorsprong, maar Asperen kwam in de tweede helft sterk terug. Tareq Ibrahim benutte eerst een strafschop en maakte kort daarna ook nog de 1-2. “De gelijkmaker viel daarna te snel. Dat was zuur”, vond Smaal. Na de 3-2 lukte het Asperen niet meer nog een punt mee te nemen.