4 april 2015 15:00

Scheidsrechter

Geerlings, A.M.

opmerkingen

Behoudende opstelling met geduld en wachten op de fouten van de tegenstander en daar vanuit de snelle omschakeling naar de aanval

Onbekend

Opstelling Asperen 1

Voor de neutrale toeschouwer was Sleeuwijk tegen Asperen een spectaculaire wedstrijd. Bij Sleeuwijk had echter de ontgoocheling de overhand. Twintig minuten voor tijd stond de Sleeuwijk nog met 4-0 voor, maar

Asperen kwam nog langszij en pakte op een ongekend spectaculaire wijze een punt: 4-4.

Vv Sleeuwijk startte voortvarend op de Roef. Al in de eerste minuut tekende A-junior Andor van Andel de 1-0 aan. Zeven minuten later tekende de jongeling ook de 2-0 aan, nadat Jordy van Schuppen op de paal schoot en Van Andel de rebound benutte. Na de rust ging Sleeuwijk nog even vrolijk door met de 3-0 van Barry Ruitenberg en de 4-0 door Lars Vorthoren.

Echter scoorde Tom Maddison in de 74e minuut 4-1 en snel daarna Hussein Dia de 4-2.
Toen Gerard Breider in de absolute slotfase (‘90) nog de 4-3 maakte, perste Asperen er nog een laatste slotoffensief uit. Ver in blessuretijd (’94) zorgde Maddison met zijn tweede treffer nog voor een luid bejubeld punt.

“Dit is mooi om mee te maken”, zei trainer Richard Smaal na afloop. “Na een 2-0 ruststand hielden we vertrouwen in een goede afloop en dat bleef zelfs na de 4-0 zo.”