Nieuws van de sponsorcommissie - v.v. Asperen

Nieuws van de sponsorcommissie

Nieuws van de sponsorcommissie

28 februari 2019 8:30


Nieuws van de sponsorcommissie

De sponsorcommissie heeft een nieuwe impuls gekregen. Via deze website willen we jullie regelmatig op de hoogte te houden van onze activiteiten. De afgelopen periode hebben we afscheid moeten nemen van sponsors, die vv Asperen vaak jarenlang hebben gesteund. Wij willen jullie hartelijk danken voor alle steun. Maar we zijn ook blij te kunnen melden dat we nieuwe bedrijven en organisaties hebben mogen verwelkomen en dat diverse contracten zijn verlengd.


Hoofdsponsors:

We zijn heel trots dat Van Roon B.V. en Tandheelkundig Centrum Parijsch/Tandheelkunde voor kinderen Dolfijn voor een langere periode hoofdsponsors van en voor onze club willen zijn.

Van Roon B.V. :

Een professioneel en ambitieus bedrijf dat over ruime ervaring beschikt op het gebied van grondwerken, sloopwerken, straatwerken.

Tandheelkundig Centrum Parijsch/Tandheelkunde voor kinderen Dolfijn:

Bij Erwin en Ilona van Wijk en hun medewerkers staan goede zorg en aandacht voor uw gebit voorop. Zij besteden veel aandacht aan zorgvuldige informatie en goede service met goede behandelingen, materialen en administratie. 


Nieuwe sponsors
:

Hoveniersbedrijf de Woerd:
Tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinrenovatie, houtconstructies op maat en veel meer...

Alrometall BV:
Als metaalbewerkingsbedrijf bestaat het productenpakket uit de fabricage van onderdelen met een breed toepassingsgebied. De producten worden o.a. gebruikt in de glasindustrie, bakkerijmachines en machines voor fruitverwerking en pluimvee-industrie, verpakkingsindustrie en landbouw.

TSL Leerdam:
Dit bedrijf is werkzaam in machineonderhoud, storingsdiensten, machinebouw, demontage, verhuizing en in bedrijfstellen van productielijnen, onderhoudsstop en revisie of modificatie machines.

Bron Railinfra Consultancy:
Een gerenommeerd adviesbureau op gebied van infrastructuur rondom stations en spoorwegen.


Verlenging huidige sponsors:

In de afgelopen periode hebben diverse sponsors hun betrokkenheid bij vv Asperen laten zien door hun sponsoractiviteiten te verlengen en/of te vergroten: Plus Teeuw, Tand Prothese Praktijk Clarie Doorman, P. van Leeuwen Aannemersbedrijf, de Meent Hoveniers, van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen, van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars, MVIE Audiovisuele Techniek, Hendriks Konstruktieadviesburo, Steenplaza Frans de Bruyn.

Hartelijk dank voor jullie steun!

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!